top of page
Search
  • anderskampmann

Velkommen til kbhsteder.dk

En blog om København? Hvorfor nu det? Hvad skal den kunne? Hvem er med? Og hvem er du? Læs og få svar.



Tillykke, du har forvildet dig ind på kbhsteder.dk! Velkommen til! Sitet her er mit bud på en blog om Københavns udvikling på så mange fronter, som jeg nu kan formå at komme rundt om. Historie, kultur, sport, politik, transport og så videre.

Og hvorfor så det? Jeg er selv indfødt københavner og har boet her hele mit liv, fraset et halvt år på højskole i Jylland og et semester på udveksling i London.

Så jeg ved selvfølgelig en del om min by, men langt fra alt. Derfor vil jeg med bloggen her forsøget at tegne et bredt billede af, hvordan vores smukke hovedstad er blevet til den by, den er, hvor den er på vej hen og hvordan det i byens forskellige sfærer.


Til det formål vil jeg sætte forskellige prominente figurer i byen stævne og lade dem fortælle om deres felt og syn på den del af byen, de bevæger sig i eller har indflydelse på. Kendte eller mindre kendte, politikere, sportsfolk, kulturpersonligheder eller embedsmænd. Folk med indblik, udsigt og indflydelse. De taler, jeg lytter og videreformidler her på siden.


Det bliver nogle lange snakke, så de kommer ikke til at vælte ud her på ugentlig basis. Bloggen her er et fritidsprojekt ved siden af fuldtidsjob og familie, og det hele skal jo som bekendt hænge sammen. Men jeg håber da at kunne opretholde en nogenlunde frekvens af indlæg, måske ét om måneden, hvem ved.


Jeg håber i hvert fald du vil følge med. God læsning.


Anders Kampmann, maj 2021.

32 views

Recent Posts

See All

留言


bottom of page